Μαυρομαντηλού 02-02-2013 @ 17:36 | Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο επιτιθέμενος και ποιος ο αμυνόμενος,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καθότι η άμυνα είναι ο ισότιμος εταίρος της επίθεσης σε ένα παιχνίδι πολέμου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::theos.:: | |