Μαυρομαντηλού 04-02-2013 @ 19:56 | μηνύματα πολλά
εσύ να μου στέλνεις
την αγάπη σου να δείχνεις.
Μόνο έτσι θα νώσω δυνατή
με την αγάπη σου σύμμαχο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::love.:: ::yes.:: | |