Μαυρομαντηλού 10-02-2013 @ 18:01 | τις στιγμες που ολοι ειναι ευτυχισμενοι που βρηκαν το αλλο τους μισο,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσοι ειναι μονοι συνειδητοποιουν ποσο αβασταχτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι το βαρος της μοναξιας τους....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ''ΚΑΚΗ'' ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |