Μαυρομαντηλού 11-02-2013 @ 19:18 | ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ
ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΟΨΕ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΒΗΣΤΗΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ .... ΕΡΧΟΜΑΙ Ή ΕΛΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::love.:: ::love.:: | |