Μαυρομαντηλού 15-02-2013 @ 18:20 | το μαυρο ενωθηκε με το κοκκινο και εγινε μπορντω του θανατου του χρονου
ψευτικες πετουνιες η αληθινα ποθητα τριανταφυλλα
γιορτη η χαραμισμα της νιοτης
το αλατι στη ζωη μου ο πινακας στο σαλονι μιας ανεμελης επιφανειας σε καποιες διακοπες γυρω απο το συμπαν....
ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΘΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ..........................
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.................................
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΩ,
ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
::love.:: ::love.:: ::yes.:: | |