scarlet1977 18-02-2013 @ 18:52 | το θανατο με θανατο ζυγωνει
με θανατο σκορπαει το θανατο
έτσι έτσι...πάνω απόλα να χυθεί αίμα ...
μέχρι εκεί βλέπουμε oi περισσότεροι ...
και ευτυχείς ....
να αναθρέψουμε παιδιά εργάτες
ν αναμετρηθούν κι αυτά με το άδικο ....
αναρωτιέμαι κάποιες φορές...
βλέπουμε άραγε καθόλου ....γύρω από τις παρωπίδες ;;;;
| |