Μαυρομαντηλού 23-02-2013 @ 18:24 | Είχα νοιώσει τι ‘ναι πόνος
Κι ήθελα να μείνω μόνος,,,,,,,,,,,, ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα τα έσπασε η αγάπη
Τα δεσμά μου στη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με ελευθέρωσες στο φως σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είπες ... «θα ‘μαι ο άνθρωπός σου»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μου έδωσες ανάσα
Στο φιλί μου ……τη πνοή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αγάπη μου να γίνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κράτησε με εδώ να μείνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ότι θέλεις θα σου δώσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να με πας ως τον Θεό…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::theos.:: ::love.:: ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ | |