Μαυρομαντηλού 26-02-2013 @ 17:28 | Μα φυσικά
Με τόσο φως
Σ' αυτή την ερημιά
Που να κρυφτείς;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τρέξει το κορίτσι π' αγαπάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο μαύρο δένδρο της αυλής.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε βρήκα θα φωνάξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε πάλι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
::up.:: ::up.:: ::up.:: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ | |