Μαυρομαντηλού 02-03-2013 @ 17:42 | Η εσωτερική (σου) η φοβία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει εξελιχθεί σε τυραννία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΕΓΩΟΣΜΟΣ................................
Στρες ο φόβος κι ρουτίνα
Σου χουν κλείσει την κουρτίνα
Σ’ αρρωσταίνουν συνεχώς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαν φυλακή είναι δυστυχώς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε, ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι ο εγωισμός σου ο μεγάλος
Κυριεύει (τώρα) και το πάθος
Σε σκλαβώνει αληθινά
Στου μυαλού την ερημιά
Βλέπεις τον κόσμο αληθινό--- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.
Κι έναν αθέατο εχθρό...ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΘΕΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σου χουν φυτέψει στο κεφάλι.... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που σου ‘χουν κάνει χάλι
::rock.:: ::yes.:: ::hug.:: | |