smaragdenia 09-03-2013 @ 09:12 | Πού γλαυκαρμενίζεις πεμμ...
ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΛΥΚΟΑΡΜΕΝΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΡΟΔΙΖΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ,,,,,,,,,,,,,,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ..........
ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ...................... ::yes.:: ::yes.:: ::hug.:: | |