Μαυρομαντηλού 20-03-2013 @ 19:45 | Τώρα δέχεται την παράδοσή της χωρίς όρους
μια και η αγκύλωση από ενοχές είναι φτιαγμένη
Το ξέρω
ο πόλεμος είναι πάντα φλύαρος
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΛΟΓΟ ΕΝΟΧΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ... ΦΛΥΑΡΟ ΠΟΛΕΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αν νομίζετε ότι εγώ δεν θα παρω μέρος στο πόλεμο, απατάστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΛΥΑΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ.... ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ... ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχα έναν μπάρμπα που ήταν καπετάνιος στ' αντάρτικο κάποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!! πήρα από σόι φαίνεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::up.:: ::up.::
| |