Μαυρομαντηλού 24-03-2013 @ 17:58 | φυλαχτό μου να γινεις να σε φορω κάθε ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το κόσμο να κοιτώ με το δικό σου το βλεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τότε θα φτασω να πω η ζωή μου χρωστούσε!!!!!!!!!!!!!!!!!
και σε σένα έχω βρει ότι ο καθένας ζητούσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστώ θα σου πω και ζωή καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!
έχω πλέον κάθε λόγο να κοιτώ παραπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο, ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::love.:: ::love.:: | |