Μαυρομαντηλού 02-04-2013 @ 17:39 | Εδώ να μένεις μάτια μου
Εσύ ένωσες τα κομμάτια μου
Ψύχη σου χαρίζω νιώσε με
Ζωή σε αυτό που θέλουμε να δώσουμε
Μαζί όλα είναι όμοια
Η ζωή έχει κάποιο νόημα
Χωρίς εσένα δεν γίνεται
Αυτό που έχουμε δεν συγκρίνετε
Η ζωή μου στην ζωή σου
Δρόμος συμβατός
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::love.:: ::love.:: | |