Σωτήρης Τσιλ 07-04-2013 @ 01:14 | Φτώχεια βαριά αφόρητη
αλύπητα χτυπάει
φτώχεια απαρηγόρητη
που τον κατρακυλάει
Πολύ βαρειά όλα αυτά, μαύρη φωτογραφία του Μνημόνιου.
Κατάληξη ο άπατος πάτος
Πνιγόμαστε. Κατάληξη. η μοιρολατρία, η αυτοκτονία.
Ας αντιδράσουμε | |