Μαυρομαντηλού 04-04-2013 @ 20:50 | Για να το μαθουν ολοι.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!
πως υπαρχω στην ζωη σου....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και δεν ειμαι απλα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για να κλεισω την πληγη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλαϊ σου θα στεκομαι....
διχως να πω κουβεντα.....
τα λογια ειναι περιττα....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ.................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπως τα κοπλιμεντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |