Μαυρομαντηλού 08-04-2013 @ 19:51 | μολις γυρισα σπιτι μου...
και κλαιει η καρδια μου.....
ποτε θα ερθει ο καιρος.....
να ειναι εδω κοντα μου??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να μην χρειαζεται...
να μεταναστευω.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να του δειξω πως τον αγαπω....
γαμωτο εγω γυρευω!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::kiss.:: | |