Εμπνευσμένο από ένα project που έκανα μαζί με τους υπόλοιπους actionteens.
Μαύρος,άσπρος,κίτρινος,πορτοκαλής
πόνος,μίσος,θλίψη και οργή
γιατί τόσο πολύ?
Όλοι διαφορετικοί,μα και τόσο ίδιοι ,όλα μαζί!
Και τι κι αν είναι μουσουλμάνος ή είναι βουδιστής?
Τι κι αν είναι γιατρός ή παλιατζής?
Πάντα θα βρίσκεις κάτι για να τον μισείς,
Πάντα θα είσαι ρατσιστής!! :(