Μαυρομαντηλού 29-04-2013 @ 18:14 | Αυτοαναφλέγεσαι
στην πρώτη αχτίδα του ήλιου μου
που ανυπεράσπιστα
σου εμπιστεύτηκα.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΝΗΣΕΣ ΤΟΝ ... ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ε, ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΟΒΕΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |