Μαυρομαντηλού 30-04-2013 @ 16:20 | Γι αυτό κι εσύ να μη σκεφτείς
πως άλλη έχω στη σκέψη
ούτε πως άλλη δίπλα μου
τη θέση σου θα κλέψει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΩ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΩ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΗΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::kiss.:: ::wink.:: | |