Σου γράφω συνέχεια γράμματα
με τετριμμένα πράγματα
που ποτέ δεν θα τα λάβεις
ποτέ εγώ δεν θα στα στείλω
αφού εσύ δεν θα τα διαβάσεις
θα τα πάρεις και θα τα πετάξεις
γράφω, γράφω λόγια ατέλειωτα
λόγια γεμάτα αγάπη και στοργή
ποτισμένα με δάκρυα της ψυχής
που όμως μένουν σε μια άκρη
γιατί στέρεψες τη πηγή της αγάπης
και τα μάτια μου είναι θολά
σου γράφω γράμματα πολλά
που όμως δεν θα καταλάβεις
γιατί αυτά τα θεωρείς περιττά
κι έτσι ποτέ δεν θα τα λάβεις
αφού εσύ δεν θα τα διαβάσεις
θα τα πάρεις και θα τα πετάξεις
Σου γράφω συνέχεια γράμματα
με τετριμμένα πράγματα
που ποτέ δεν θα τα λάβεις
ποτέ εγώ δεν θα στα στείλω
αφού εσύ δεν θα τα διαβάσεις
θα τα πάρεις και θα τα πετάξεις
Υπέροχο! ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο