Πες το αν το νοιώθεις, πες το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!! ΑΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πες το, όπως θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι τόσο όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που η ψυχή θα το νοιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::love.:: ::kiss.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο