Μαυρομαντηλού 09-05-2013 @ 21:20 | Ένα μυαλό κενό είναι μυαλό με χωρητικότητα.
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΈΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |