Μαυρομαντηλού 14-05-2013 @ 16:56 | Έλα απόψε στ'όνειρό μου
με έρωτα και μανία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΑΝΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΡΩΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ψηλάφισε το νήμα στο λαβύρινθό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και πάρε τα ηνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕΛΩΝΩ Τ'ΑΛΟΓΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λάμψε στιγμή,ιδού το φώς σου στιλβωμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΙΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σκιά δεν μένει ,απόλυτος ο καθαρμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΘΑΡΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑ ΠΟΎ ΒΡΕΘΗΚΑ;;;;; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
διακοπή,τυφλώθηκε το πεπρωμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
της λήθης στέρεψε ο κατακλυσμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα ανάμεσά μας απλώθηκε ο καιρός
με διαστάσεις και προοπτικές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΛΕ ,,, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τώρα η παρουσία σου της μνήμης μου αέναος νυγμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαν απαγγέλλω του σ'αγαπώ τις συλλαβές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΆΚΟΥΣΩ,,, ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
::up.:: ::up.:: ::theos.:: | |