βουτηξες
την καθε ελπιδα
σενα κουβα
με ολες τις αρρωστιες
και τις ειδες να καιγονται
τις ειδες να μολυνονται
τις ειδες να χανονται
και δεν σου εμεινε τιποτα
εχασες το καταφυγιο της ελπιδας
και εμεινες
πιο κενος απο ποτε
μα συγχρονως πιο ελευθερος αποτι ησουν πριν.