Η αυτοκτονία
διπλή ανθρωποκτονία
σκοτώνεις το εγώ σου
μαζί με το άλλο μισό σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι ας είναι εν ζωή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μια ζωή πενθεί.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο