Μια καλημέρα πες την νε
Χρωμάτισε τη μέρα
Κι αν νοιώσεις χρώμα στην ψυχή
Συνέχισε και αύριο
Που ξημερώνει άλλη μέρα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
ΠΟΝΗΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο