Χριστουγεννιάτικα στολίδια στις κουρτίνες
Ακόμη
Είχα στολίσει για να σε δεχτώ
Να είναι το σπίτι γιορτινό
Σαν την καρδιά μου
Ήρθες με έναν αέρα άλλης εποχής
Με το χαμόγελο που τόσο αγάπησα
Με το άγγιγμα που τόσο λαχταρώ
Ήρθες με μια αγκαλιά λουλούδια
Όνειρα νόμισα
Από το μέλλον
Ο αφελής
Σε ένα κατάρτι με άφησες δεμένο
Ύστερα, «φεύγω»
Κι έμειναν πίσω οι στιγμές
Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες
Κι έμειναν πίσω τα όνειρα
Ερινύες
«Αυτή την εκδοχή ζωής
Δεν θα την ζήσεις»