ακουω γνωστη φωνη να τραγουδαει
για πικρα αγαπη και χαρα
και νιωθω σα να με ρωταει
εγω τι νιωθω τελικα.
βλεπω αυτον που τραγουδαει
απεναντι μου σιωπηλα
χαζευω ολα τα χαρακτηριστικα του
και νιωθω και ερωτα.
πως μου τα γυρισε η τυχη
να αγαπαω μια καρδια
που αιμα δεν εχει, χαρτι ειναι
και δε μπορει να με πονα...