Μαυρομαντηλού 07-06-2013 @ 15:53 | ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙ ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ.
::yes.:: ::hug.:: ::hug.:: | |