Μαυρομαντηλού 12-06-2013 @ 16:20 | Μια ζωή θα σ’ αγαπώ
Σαν το τελευταίο μου σταθμό
Και πριν το μετανοιώσω θα στο πω
Θα ξαναγεννιόμουν μόνο γι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ , ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
::up.:: ::theos.:: ::kiss.::
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΨΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |