smaragdenia 17-06-2013 @ 12:10 | Στην επόμενη στάση κατεβαίνω
έτσι έχω μάθει να ζω , δε πεθαίνω
εγώ θα φύγω, πάρε άλλο δρόμο
και πες, ποτέ μου δε σε είδα
μαζί μου δεν υπάρχει πιά ελπίδα
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΝΝΗ.............
ΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ,,,,,,,,,,,,,,ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,,,,,,,,,,,
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |