ξεριζωσα οτι ενοιωθα για να σε ξεχάσω
Αφού δεν με αγαπησες τώρα πάω πάσο
Αφησα σημάδια της δικής μου της πορείας
Μήπως υπάρξει συνέχεια της δικής μας ιστορίας
Αν με θυμηθεις να ρθεις να με βρεις
Σε ανοιχτή αγκαλια να έρθεις και να μπεις
Αν με θυμηθεις παρε το πλοίο της γραμμής
Και στον προορισμο κάπου θα με δεις...