Μαυρομαντηλού 26-06-2013 @ 17:48 | και παραλίγο να γαμήσω την Φιλιώ
ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΑΙΓΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ....
παλιοκαριόλα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΙ ΑΝ Η ΦΙΛΙΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗΜΕΝΗ;;;;
ΜΑ ΚΙ Η ΦΙΛΙΩ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ Η ΑΛΛΗ.
ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ''ΠΩΜΑ''
ΚΙ ΑΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΦΙΛΙΩ ΣΤΑ ΔΙΝΩ
ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ.
::yes.:: ::yes.:: ::clown.:: | |