Μυρμήγκια
Αμέτρητα μυρμήγκια.
Πολεμούν για το χώρο τους
Κι εσύ για τον δικό σου
Όσα και να ξεπαστρέψεις έρχονται κι άλλα
Γι'άυτο εχεις μια μπουκαλα ουισκι παντα διπλα σου
Κι ένα περίστροφο
Μήπως πετύχεις κάποτε την βασίλισσα τους
Αλλαξα τον τιτλο που ηταν "Περιμενοντας" για να γινει πιο πιασαρικος
και γιατι υποψιαζομαι πως μονο η Μαυρομαντηλου καταλαβε τι ηθελα να πω.
Κινδυνευοντας να γινω γελοιος θα υπενθυμισω πως προκειται για μια δημιουργια
και τιποτα αλλο.
και με τον athos.ioannou@gmail.com τελειωνει ακομα μια λογοτεχνικη βραδια που ειχε τιτλο "Οι αρχες σου ή τα αρχιδια σου".Η απαντηση
ειναι λιγο πολυ γνωστη.Εις το επανιδειν