Μαυρομαντηλού 04-07-2013 @ 17:33 | ΕΓΩ ΑΠΙΣΤΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΔΕ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ή ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ,
Ή ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΥΡΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΥΡΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΓΚΟΥΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΥ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::laugh.:: | |