ΤΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΝ.
Πιο κάτω,
στους σφυγμούς,
ξεκάθαρα μετέωρος.
ΠΑΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΣΤΟΥΣ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΕΩΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::