Mερικά γεγονότα του παρελθόντος έχουν φτάξει στο κάθε σήμερα αυτό που έχουμε γίνει..
Μια εικόνα θολή, δήθεν ξεπερασμένη
αφιερωμένη στις σκέψεις μου
βυθίστηκε στα ξέβαθα του συνειρμού μου.
Αμετάβλητη, μιαν άλλη πιο διαυγή διαδέχτηκε.
Δίχως να μεταβάλω την δείνα απόφαση,
αυτή απόκτησε νέα χρώματα,
αν και δήθεν ξεπερασμένη
με έκανε άνθρωπο.
Αμετάβλητη, μιαν άλλη πιο διαυγή διαδέχτηκε.
Δίχως να μεταβάλω την δείνα απόφαση,
αυτή απόκτησε νέα χρώματα,
αν και δήθεν ξεπερασμένη
με έκανε άνθρωπο.
Η ΑΛΛΗ
Η ΑΛΛΗ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::yes.:: ::theos.::
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ