Μαυρομαντηλού 09-07-2013 @ 16:26 | Ζητησα χαρη απ τον ηλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να γινη μαρτυρας στο γαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε, ΤΩΡΑ ΖΗΛΕΨΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΒΓΩ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και να φωτισει τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν γυναικα θα σε παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΧΙΙΧΧΙΧΙΙΙΧΙΙΧΙΙΙ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΩΤΗΣΤΕΙΤΕ ΕΓΓΑΜΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------
Φορεσα βερα στο φεγγαρι
και διαμαντενιο δαχτυλιδι
ζητησα να με παντρευτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και σουδωκα φιλι στα χειλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φορεσα βερα στο φεγγαρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ομως εσυ εισαι το φεγγαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
::kiss.:: ::kiss.:: ::theos.:: | |