Μαυρομαντηλού 09-07-2013 @ 16:03 | Αν φύγεις όλα τα 'χασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες μου να 'ρθω και έφτασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αυτά τα χάδια μοιάζουν τόσο μαγικά
ίσως να υπερβάλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα μια αγκαλιά σου γέμισε στα ξαφνικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ότι αισθανόμουν άδειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΡΑ,,,, ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πόσο πολύ σε αγαπώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σ'όλον τον κόσμο θα το πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΚΤΙΜΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::kiss.:: ::up.:: ::yes.:: | |