Μαυρομαντηλού 13-07-2013 @ 15:25 | ΤΑΣΟ ΜΟΥ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΟΜΩΣ, Ο,ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΆ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΛΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΙ ΠΟΜΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΔΈΚΤΕΣ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ. ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
::yes.:: ::kiss.:: ::yes.:: | |