Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Ο τρόπος της
Αυτός ήταν ο τρόπος της.
Με τα μάτια του Τίποτα,
Παρατηρητικιά.
Με το χαμόγελο του Παιδιού,
Ανθισμένη.
Με το πάθος της Γυναίκας,
Ανταριασμένη.
Με το λογισμό του Γέροντα,
Σοφή.
Αυτός ήταν ο τρόπος της να έρθει προτού φύγει.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
10
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
Timoleon Gketsos (Τιμολέων Γκέτσος)
©
09-07-2013 @ 04:30
athos.ioannou@gmail.com
09-07-2013 @ 05:18
::love.:: ::love.:: ::love.:: ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!
rania.foka@yahoo.co.uk
09-07-2013 @ 07:34
ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::rock.:: ::love.:: ::rock.::
Lionara
09-07-2013 @ 08:30
::theos.::
ΛΥΔΙΑ_Θ
09-07-2013 @ 08:34
::up.:: ::up.:: ::hug.::
pennastregata
09-07-2013 @ 12:00
...μου επιτρέπεις να...πλατειάσω λίγο;
http://youtu.be/QN7yUZ5FcGY
::wink.:: ::yes.::
pennastregata
09-07-2013 @ 12:00
...μου επιτρέπεις να...πλατειάσω λίγο;
http://youtu.be/QN7yUZ5FcGY
::wink.:: ::yes.::
Timoleon Gketsos
09-07-2013 @ 12:04
Κοπιάστε! Πλατειάστε! Μοιράστε σκέψεις και συναισθήματα!
Timoleon Gketsos
09-07-2013 @ 12:04
::smile.::
Μαυρομαντηλού
09-07-2013 @ 17:21
ΤΟ
ΦΥΓΕΙ
ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ
Timoleon Gketsos
10-07-2013 @ 00:24
κι εμένα Μαυρομαντηλού
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 19%