aridaios 14-07-2013 @ 00:22 | πρεζα
γεμισε η ζωη μου με καπελα
σου κλεινω το ματι ελα
για δωρο σου εχω μια τραγιασκα
αψογα σου ταιριαζει με τη μασκα ::rock.::
Ειχα γραψει κι εγω...
''
aridaios © 29-04-2013 @ 01:53
''Σ ευχαριστω βελονα...''
...Η βελονα ειναι η γυναικα μου και η ζωη μου
και η φλεβα μου ,ειναι ο οδηγος ... | |