Μαυρομαντηλού 22-07-2013 @ 15:18 | εχω πλασει τον δικο μου τον κοσμο
εχω μαθει να ζω μεσ' τον φοβο
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΕ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α, ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |