Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271236 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
όνειρα
μη μου ξυπνάτε τα όνειρα
κι αφήστε τα να ζούνε
αγέραστα και αιώνια
τους πόθους να ξυπνούνε
μην τους φοράτε εφήμερα
στολίδια και ασήμια
θεριά τα θέλω ανήμερα
και σαρκοβόρα αγρίμια
το ουρλιαχτό της πείνας τους
στη σάρκα ανατριχίλα
να νοιώθω και η δίψα τους
στο αίμα να ναι ίδια
μην μου ξυπνάτε τα όνειρα
μιλώντας τους για μέλλον
φτερά τα θέλω αλώβητα
να έχουν, όμοια αγγέλων
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
8
Στα αγαπημένα:
3
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Συναισθήματα - Εικόνες
Ομάδα
Ελεύθερος στίχος - Ποίηση
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
..κι είναι η ποίηση η συνείδηση της πράξης..
giannis0911 ( X.Ι)
©
27-07-2013 @ 20:02
ΑΙΓΙΕΑΣ
27-07-2013 @ 20:13
όνειρο Γιάννη. καλησπέρα ::up.:: ::theos.:: ::up.::
YABER
27-07-2013 @ 20:26
::yes.:: ::yes.:: ::up.::
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2cQEVmEJdJI
DANAIMAIOU
27-07-2013 @ 20:39
καταπληκτικό!!!! την θερμή καλησπέρα μου ::up.:: ::up.:: ::up.::
**Ηώς**
27-07-2013 @ 21:06
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
nadin1974
28-07-2013 @ 00:30
μην μου ξυπνάτε τα όνειρα
μιλώντας τους για μέλλον
φτερά τα θέλω αλώβητα
να έχουν, όμοια αγγέλων
::yes.::
eclipsi00
28-07-2013 @ 18:50
::up.:: ::smile.:: ::wink.::
ΌΝΕΙΡΟ ....ΣΥΝΕΊΔΗΣΗς!!!
ΚΑΛΗΣΠΈΡΕς ΔΡΟΣΆΤΕς ΓΙΆΝΝΗ!!!
ΓΕΙΆ ΜΑς!!!
* Λ *
eclipsi00
28-07-2013 @ 18:54
ΚΈΡΑΣΜΑ
http://www.youtube.com/watch?v=D_562sN3gvg
Akrivauthority
03-08-2013 @ 21:26
::love.:: ::love.:: ::love.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 20%