Μαυρομαντηλού 28-07-2013 @ 15:46 | είμαι εγώ. πάλι απ την αρχή,
ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΛΑΙΓΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ ΠΑΛΙ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ
ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΤΗΝ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |