Μαυρομαντηλού 28-07-2013 @ 15:43 | ενας χρονος περασε σαν να τανε μια μερα
αβιαστα κ ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παμε κ πιο περα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΣΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σ ονειρου μπηκαμε θαρρω,ωραιο παραμυθι
στο μελον μας ριχνουμε φως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ στις πληγες μας ληθη...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απ το θεο θα ταν γραφτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ...
εμεις ν αγαπηθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....
κ μεσα απο τις σταχτες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...
να ξαναγεννηθουμε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η μοιρα μας διαγραφηκε σε μια κοινη πορεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που με αγαπη αληθινη θα γραψει ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΥΦΡΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ Α Γ Α Π Ω Π Ο Λ Υ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΟΙΟΟΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟ
ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::kiss.:: ::theos.:: | |