Μαυρομαντηλού 31-07-2013 @ 15:32 | ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΩΣ ΦΥΛΑΚΗ,
Ε, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ , ΠΟΤΈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::devil.:: ::devil.:: ::devil.:: | |