Μαυρομαντηλού 02-08-2013 @ 15:46 | ΠΙΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ, ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΡΕ ΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ,
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΩΣ ΚΟΚΟΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
::up.:: ::wink.:: ::lick.::
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΡΑΣΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |