Μαυρομαντηλού 03-08-2013 @ 15:30 | ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ.
Παλι ζηταω το απιαστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΏΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΥΝΗΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παλι λαθος θα κανω στον ανθρωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΛΑΘΗ, ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ..............ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα νομιζω πως βρηκα το ταιρι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
στην μοναξια μου πως θα εισαι το ταιρι μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παλι βιαστηκα καποιον να νιαζομαι;;;;;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΥΠΗΡΞΕ ΠΕΙΘΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΥΠΗΡΞΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κοιτα θελω να σε χρειαζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε μονοπατια με λαθη ξανα περπατω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
μονη παλι στο τελος εγω θα βρεθω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΒΓΑΛΕ ΒΡΕ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΙΤΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΕΣ ΕΣΥ ΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::yes.:: ::up.:: | |