Μαυρομαντηλού 05-08-2013 @ 16:30 | ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΑΜΑ... ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΛΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΥΧΤΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΩ ΝΑ ΓΥΛΙΣΩ ΣΤΟ ΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ....
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..............
ΑΛΛΆ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΛΛΆ ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ή ΚΑΝΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΔΥΑΣΑ ΤΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::kiss.:: ::kiss.:: ::kiss.:: | |